Το Πνεύμα ή Λόγος είναι ο θεϊκός σπόρος μέσα στον άνθρωπο και χρειάζεται καθαρή πνευματική τροφή για να βλαστήσει και να καρποφορήσει.

Οι καρποί του πνεύματος είναι αγάπη, χαρά, ειρήνη, μακροθυμία, καλοσύνη, αγαθοσύνη, πίστη, πραότητα, εγκράτεια.

Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

Κυριακή της Ορθοδοξίας ή της Μισαλλοδοξίας;


Κυριακή της Ορθοδοξίας σήμερα, και οι Ορθόδοξοι κληρικοί όπου γης απαγγέλλουν τους αφορισμούς κατά των Ελλήνων, έχοντας την ψευδαίσθηση ότι προσφέρουν υπηρεσίαν στο Θεό. Όταν ο Ιησούς παρήγγειλε "Ευλογείτε και μη καταράσθε", οι αυτοχρισθέντες εκπρόσωποί του καταριούνται τους αντιφρονούντες από το ιερό βήμα των Εκκλησιών - βήμα αγάπης και συνδιαλλαγής, υποτίθεται... 

Και αντί οι εκκλησιαστικοί ταγοί να έχουν καταργήσει και απαγορεύσει την ανάγνωση των σατανικής έμπνευσης αναθεματισμών, χρόνος μπαίνει, χρόνος βγαίνει, και είτε ψιθυριστά είτε φωναχτά, οι αναθεματισμοί-κατάρες διαβάζονται ξανά στις εκκλησίες, κολάζοντας τόσο τους απαγγέλλοντας ιερείς όσο και το ποίμνιο που τους επαναλαμβάνει, προς τέρψιν των προαιώνιων εχθρών του ελληνισμού και του ίδιου του διαβόλου. Σαν υπνωτισμένοι οι πιστοί, θεωρούν πως ό,τι προφέρεται από τα χείλη του ιερέα κατα τη διάρκεια της θείας λειτουργίας είναι ιερόν και άγιον. Οποία πλάνη, ωιμέ!

Οι αναθεματισμοί αυτοί συντάχθηκαν κατά την Ζ’ Οικουμενική Σύνοδο που έγινε στη Νίκαια της Βιθυνίας κατά την οποία προέδρευσε ο Κωνσταντίνος ο ΣΤ' και η μητέρα του Ειρήνη η Αθηναία, το 787, στην οποία παρευρέθηκαν 367 συνοδικοί επίσκοποι. Η οριστική αναστήλωση των εικόνων έγινε από την αυτοκράτειρα Θεοδώρα (το 842) και ψάλλονται από το 788 μέχρι σήμερα, τόσο από τους ιερείς της Ορθοδοξίας όσο και από το εκκλησίασμα, την Α΄ Κυριακή της Σαρακοστής.

Δείτε τους στο πρωτότυπο και σε μετάφραση και κρίνετε μόνοι σας ποιανού πνεύματος ήταν οι συντάξαντες αλλά και εκείνοι που τους υιοθέτησαν και τους επαναλαμβάνουν:


Ακούστε τώρα τους σημερινούς αναθεματισμούς από το video που ακολουθεί και, όσοι ακόμη δεν έχετε απεμπολήσει το ιερό χρέος να σκέπτεσθε, κλάψτε για το πνευματικό σκοτάδι της Ορθοδοξίας...  Μήπως αναρωτιέστε ακόμη από πού πηγάζει η κακοδαιμονία του έθνους μας ανά τους αιώνες; Αναζητήστε την "Ορθοδοξία"!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.